Hi ha instal·lades 12 càmeres robotitzades en punts estratègics de la ciutat i en breu s’ampliarà amb altres tres.

Diversos ajuntaments de la província d’Alacant s’han interessat per conéixer el sistema de vídeo vigilància de trànsit que té connectada la Policia Local de Petrer mitjançant el qual es controlen punts estratègics de la ciutat, sobretot els diferents accessos en vehicle al nucli de la població.

L’últim d’aquests municipis que ha visitat les instal·lacions de la Policia Local i s’ha interessat pel sistema utilitzat a Petrer és el regidor de Seguretat Ciutadana i el cap de la Policia Local de Callosa de Segura, al Baix Segura. Els representants de l’ajuntament callosí s’han reunit amb el regidor de Seguretat i Policia Local de Petrer, Pablo Lizán, i els comandaments policials per a conéixer amb detall el sistema utilitzat i les seues possibilitats per a les tasques de vigilància.

L’edil petrerí ha assenyalat que “la nostra ciutat és un referent en molts aspectes, també en aquest de la videovigilància i la nostra col·laboració és màxima amb tots aquells que volen conéixer el nostre sistema i l’experiència que ja portem acumulada”. En uns mesos el sistema s’ampliarà amb tres càmeres més robotitzades, que s’uniran a les dotze ja existents.

WordPress Video Lightbox Plugin