Petrer escometrà la tercera i última fase del Museu Dámaso Navarro amb una inversió de 130.000 euros

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Els treballs consistiran a habilitar una sala per a exposicions temporals, acabar l’espai multifuncional dirigit als xiquets i les oficines del personal.

El regidor de Patrimoni Històric, Fernando Portillo, ha donat a conéixer la pròxima actuació que el seu departament escometrà la pròxima tardor en el nou Museu Dámaso Navarro per a completar tots els espais de la mostra que consta de més de 700 metres quadrats.

Concretament, queda per condicionar una sala per a acollir exposicions temporals, que renove periòdicament els fons que es poden visitar; així com acabar la sala multifuncional que es dedica principalment per a tallers i activitats amb xiquets. A més, amb els 130.000 euros de pressupost que s’ha sol·licitat de subvenció a la Diputació d’Alacant, dins de les inversions financerament sostenibles, es condicionaran les oficines del personal i es revestirà la façana nord de l’edifici, l’orientada a l’autovia, per a utilitzar-la com a reclam per als qui transiten per aquesta important via de comunicació.

Portillo ha assenyalat que des de la inauguració de les noves instal·lacions al febrer d’enguany, el museu ha sigut visitat per més de 6.000 persones el que posa de manifest que “és un museu modern i adaptat als nous temps en el qual reunim els 6.000 anys d’història de la nostra població i ho fem d’una forma innovadora i molt didàctica”.

Ara, amb la tercera i última fase, es tracta de “completar tots els espais i fer un museu encara més gran, que tindrà l’atractiu afegit d’acollir exposicions temporals amb temàtiques molt variades el que serà un al·licient per a tornar al museu per a aquells que ja el coneixen”.