Petrer escomet la reparació de diversos trams de l’aglomerat asfàltic a l’avinguda del Mediterrani

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les obres s’han realitzat de nit, per no interferir amb el trànsit, amb un import de 34.205 €

La Regidoria de Servicis Generals de l’Ajuntament de Petrer informa que han finalitzat les obres de reparació i renovació en dues zones crítiques i en l’eix longitudinal de l’avinguda del Mediterrani, una iniciativa crucial per al manteniment i la seguretat viària de la zona. Estes obres, que van començar fa uns dies, tenen com a propòsit principal la reparació del deteriorat aglomerat asfàltic a causa de l’ús intensiu i les càrregues suportades,
especialment pel trànsit de vehicles de transport de mercaderies.

L’avinguda del Mediterrani, sent un dels principals accessos a les poblacions de Petrer i Elda, exercix un paper vital en la connexió amb les vies de comunicació interurbanes i la xarxa primària de carreteres de l’Estat. El flux de trànsit intens i el constant pas de vehicles pesants han provocat un deteriorament significatiu en la calçada. Estos factors, sumats a l’antiguitat de l’asfaltat, han fet indispensable la intervenció en dues zones específiques i en l’eix longitudinal del carril d’accés a Petrer.

El cost d’estos treballs duts a terme i que ja han finalitzat ascendix a 34.205,37 €. Amb la finalitat de minimitzar les interferències amb el trànsit rodat, la majoria de les obres s’han realitzat en horari nocturn.