Petrer es prepara per a celebrar el Dia de Tots els Sants amb un horari especial del cementeri

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Del dilluns 28 d’octubre al divendres 1 de novembre l’horari del cementeri serà de 08.00 a 19:00h de manera ininterrompuda. Els dies 2 i 3 de novembre serà de 09.00 a 19.00 h

Del 30 d’octubre a l’1 de novembre, la línia 28 de bus que uneix Elda-Petrer tindrà parada a la porta de cementeri

Amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants, en les últimes setmanes la Regidories de Servicis Generals i Cementeri de l’Ajuntament de Petrer han intensificat els treballs de condicionament i posada a punt del cementeri per a rebre a centenars de visitants per a honrar als seus difunts.

El regidor de l’àrea, Fernando Díaz, ha indicat que en les últimes setmanes “el nostre personal ha fet treballs especials de neteja, manteniment i jardineria en tot el cementeri perquè sabem la importància que té aquest dia per a molts dels nostres veïns que volen retre homenatge als seus familiars morts”. A més, l’edil ha recordat que s’ha ampliat el nombre de contenidors per tot el recinte “per a facilitar a visitants i familiars que puguen depositar els residus generats amb l’arreglament de nínxols i panteons”.

A partir del pròxim dilluns 28 d’octubre i fins al diumenge 3 de novembre, s’amplia l’horari habitual del camp sant. Del dilluns 28 d’octubre al divendres 1 de novembre, l’horari serà de 8 a 19 h de manera ininterrompuda. El dissabte 2 i el diumenge 3 de novembre, el cementeri obrirà a les 9 del matí i tancarà les seues portes a les 19 de la vesprada.

Del 30 d’octubre al 3 de novembre, la Policia Local i Creu Roja comptaran amb un dispositiu especial en les hores de major afluència de visitants per a atendre qualsevol tipus d’emergència que puga sorgir.

A més, per a aquests dies, la línia 28 d’autobús que uneix l’Hospital d’Elda amb el barri Salinetes de Petrer modifica el seu recorregut i realitza parada a la porta del cementeri. Els dies 30 i 31 d’octubre el servici d’autobús s’inicia a les 07.00 del matí fins a les 20.15 hores, amb freqüència cada 45 minuts. En el cas del dia 1 de novembre, dia de la festivitat, l’horari és d’11.00 a 20.00 hores amb freqüència de pas cada hora.