Petrer envia un primer contingent amb huit tones d’ajuda humanitària per a Ucraïna

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Mantes, roba d’abric, alimentació per a bebés i menjar no peridor són els principals productes que s’han recollit gràcies a la solidaritat de veïns i veïnes

Petrer ha transportat ja els seus dos primers enviaments, ahir i hui, amb prop de huit tones d’ajuda humanitària que s’ha recollit en el Centre Social Clara Campoamor gràcies a la solidaritat de desenes de veïns. Des que va esclatar la invasió de l’exèrcit rus a Ucraïna s’han succeït les mostres de rebuig a la guerra i la solidaritat i suport als ucraïnesos.

A través del Grupo Abril tota l’ajuda humanitària recollida a Petrer es trasllada a Ciutat de la Llum, on la Generalitat Valenciana està coordinant i organitzant tot el que arriba abans d’enviar-ho a la zona de conflicte.

En el cas de Petrer, la regidora de Pau i Solidaritat, Juana Ochoa, ha explicat que s’han enviat aliments no peribles, material de primers auxilis, roba tèrmica i d’abric, productes d’higiene i aliments i llet per a bebés. L’edil també ha destacat la solidaritat de dos empreses auxiliars del calçat com Envases Tormos i Pedro Expósito de “Diseño y Calzado”, que han facilitat tots els envasos per a empaquetar els productes donats per desenes de famílies de la població a les quals l’edil ha agraït “la seua immensa solidaritat”.

Estem desbordades en la regidoria pel gran acolliment que ha tingut i per totes les mostres de suport a esta causa solidària i a un conflicte armat que s’està acarnissant injustament amb la població civil”, ha indicat l’edil, que ha subratllat que un empresari que preferix mantenir-se en l’anonimat donarà 500 matalassets.

Ochoa ha agraït al personal de la regidoria i del Centre Social, així com a Protecció Civil, personal municipal de la regidoria de Serveis Generals, i als voluntaris, tot el treball que estan fent per a recollir, classificar i transportar esta ajuda humanitària. La recollida es mantindrà de moment fins al pròxim 15 de març.