L’encesa nadalenca tindrà lloc este divendres 3 de desembre a les 18.00 als Jardins Alcalde Vicente Maestre

Este divendres 3 de desembre, a les 18.00 hores, als Jardins Alcalde Vicente Maestre, l’Ajuntament de Petrer durà a terme l’encesa de la il·luminació nadalenca, acte que girarà entorn del tradicional arbre de Nadal, que enguany s’eleva fins a l’altura de quasi 4 pisos, més de 13 metres i que, per primera vegada, podrà recórrer-se en l’interior i que és totalment accessible.

La regidora de Festes, Ana Tortosa, ha indicat que “des de fa setmanes el personal tècnic de Serveis Generals està treballant per tota la localitat per a ultimar la decoració i il·luminació nadalenca perquè, quan este divendres es duga a terme l’encesa en tot Petrer, s’avive la il·lusió que el virus ens ha robat en estos mesos”. Ha afegit que “volem continuar fomentant el comerç local, que les compres es queden en la població, que invertir en la població és riquesa per a tots i per a totes”.

Tortosa ha volgut recordar que “l’arbre de Nadal va creixent any rere any gràcies al treball del personal de l’Ajuntament, perquè en la nau de Serveis Generals és on s’ha anat fabricant cada peça”.

L’edil ha recordat que “enguany el centre neuràlgic del Nadal a Petrer seran estos Jardins Alcalde Vicente Maestre, on tindrà lloc gran part de les activitats nadalenques, mantenint l’essència i l’autenticitat d’esdeveniments com el Patge Real o la Cavalcada de Reis, amb la tradicional representació de l’adoració dels Reis Mags”.

L’acte de l’encesa comptarà amb ambientació musical nadalenca de mans de la Colla El Terrós, que, posteriorment, realitzarà un passacarrer per diversos carrers del centre urbà.

Com ja es va fer l’any passat, l’enllumenat de Nadal de Petrer s’ha reforçat en algunes zones amb material i llums en propietat adquirides per la Regidoria de Serveis Generals, “perquè el nostre objectiu és apostar per la sostenibilitat disposant del nostre propi material sense necessitat de llogar-lo tots els anys, la qual cosa a la llarga suposarà un estalvi, per a decorar palmeres i altres espais urbans”, ha indicat Tortosa.

Cal recordar que enguany, a causa de les obres del Pla d’Acció per a la revitalització del centre urbà que s’estan duent a terme al carrer Gabriel Payá, es modifica el recorregut. La Cavalcada discorrerà pel seu recorregut habitual (inici en el col·legi Rambla dels Molins, av. de Madrid, av. d’Elda), fins a la nova rotonda de l’av. d’Elda amb Felip V, on la comitiva de les seues Majestats els Reis d’Orient girarà per a pujar per Brigadier Algarra fins a Leopoldo Pardines, i finalitzarà als Jardins Alcalde Vicente Maestre (antic Jardins de l’Esplanada).

VOLUNTARIS DE LA CAVALCADA DE NADAL

Com cada any, la regidoria de Festes ha posat en marxa una campanya de captació de voluntaris i voluntàries, tant a títol individual com per a col·lectius i grups, per a la Cavalcada de Reis.

Enguany necessitem més voluntàries i voluntaris que vullguen ser part de la il·lusió de la nit més màgica de l’any per a poder aconseguir l’objectiu que ens hem marcat de celebrar la cavalcada amb major participació de la història”.

Com a part d’esta campanya, des de la regidoria s’ha comptat amb persones i col·lectius que històricament han participat en la Cavalcada com Sense Barreres, la Comissió de Festes de la Santa Cruz, etc. perquè, a través de vídeos breus en xarxes socials, conten la seua experiència.

INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL:

https://petrer.es/…/formulario-individual-cabalgata-2022/

INSCRIPCIÓ PER A COL·LECTIUS:

https://petrer.es/concej…/formulario-grupo-cabalgata-2022/