Petrer en la ruta turística dels creuers que atraquen a Alacant

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Ahir a la vesprada, 104 turistes estatunidencs del creuer “Jewel” van visitar Petrer

L’acord amb l’empresa de rutes turístiques “Tramuntana” converteix a Petrer en lloc de visita de diversos creuers

Ahir a la vesprada, un total de 104 turistes d’origen estatunidenc que estan viatjant a bord del creuer “Jewel” amb parada a Alacant van visitar Petrer. Una visita que respon a l’acord aconseguit fa unes setmanes entre l’empresa d’organització de rutes turístiques per a creueristes “Tramuntana” i algunes Oficines de Turisme d’Interior com Petrer o Novelda.

Tots els esforços que s’estan duent a terme en promoció turística continuen donant els seus resultats. Ara Petrer també es converteix en punt de visita de turistes de creuers. En aquest sentit, “Tramuntana” ha decidit variar les seues destinacions i apostar pel turisme d’interior, en lloc de punts com el Castell de Guadalest, Elx o Altea.

Durant la seua visita a Petrer, la meitat dels més de 100 viatgers han pogut disfrutar de la gastronomia local a través d’una picadeta en un dels restaurants de la zona, per a posteriorment realitzar una ruta completa pel barri antic de Petrer, visitant llocs com la plaça de Baix, l’Arc del Castell, el Forn romà i les Cases Cova. La visita acabà al Castell fortalesa. En aquests dos últims punts de la visita – les Cases Cova i el Castell fortalesa s’han sumat la resta de creueristes.

Possiblement a final de mes dos creuers més procedents de Suècia i Noruega visiten la ciutat. No existeix una periodicitat concreta de les visites, sinó que les dates s’aniran confirmant dues o tres setmanes abans.

EL NOMBRE DE VISITANTS CONTINUA CREIXENT

Per tercer mes consecutiu, l’Oficina de Turisme de Petrer continua batent rècords de xifres de visitants. Durant el mes de març, un total de 1.529 turistes van passar per l’Oficina de Turisme, enfront dels 1.468 del mateix mes en 2018. Al febrer d’enguany, la xifra va ser de 3.225, enfront dels 794 de 2018.