Petrer edita dues baralles de cartes com a material didàctic per a treballar la igualtat en els centres educatius

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les il·lustracions de les baralles han sigut realitzades per l’alumnat del batxillerat d’art de l’institut Paco Mollá

La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials, en col·laboració amb l’institut Paco Mollá, ha editats dues originals baralles de cartes com a material didàctic per a treballar la igualtat en els centres escolars del municipi.

La primera d’elles, una baralla de cartes amb il·lustracions de dones rellevants de la història, servirà de material divulgatiu i de consulta per a l’alumnat de primària. En el cas de la segona baralla, que inclou conceptes relacionats amb la igualtat, està destinada a l’alumnat de secundària.

Les il·lustracions de totes dues baralles han sigut realitzades per l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat d’Arts Plàstiques i Disseny de l’IES Paco Mollá de Petrer.

Les baralles s’han imprés tant en castellà com valencià i es repartiran a totes les classes de primària i secundària dels centres escolars de Petrer. A més, les biblioteques municipals de Petrer, el centre de dia, els tallers de la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials, els tallers per a l’aula de la 3a Edat de la Regidoria de Participació Ciutadana, la Regidoria d’Educació i la Regidoria d’Infància i Joventut també comptaran amb aquest material.