La gran prova ciclista del nostre país passarà per Petrer dilluns que ve, 26 d’agost, al voltant de les dues de la vesprada per l’avinguda Madrid.

L’Ajuntament de Petrer ultima tots els preparatius per al pas de la Volta Ciclista a Espanya 2019, i les possibilitats de promoció per al municipi que té l’arribada d’aquesta gran prova de ciclisme del nostre país.

L’oficina de Turisme desplegarà a l’esplanada del Castell fortalesa la tanca publicitària de punt de ganxo de 32 metres quadrats i en la realització dels quals van participar 53 gantxeteres de diferents parts d’Espanya com ara Madrid, Terol, Múrcia, Silla, Favara, Cullera, Alacant, Sant Joan d’Alacant, Asp, Saix, Elda o Petrer i, fins i tot, de l’estranger, amb una gantxetera de Gal·les. Per a confeccionar-la es van teixir 800 quadrats de 20×20 cm. per als quals es van emprar 80 km. de llana de 30 gr. i al voltant de 1.500 hores.

L’edil de l’àrea i alcalde en funcions, David Morcillo, ha assenyalat que “és una bona oportunitat de promoció per a la nostra ciutat i l’aprofitarem al màxim destacant l’edifici més emblemàtic que tenim com és el Castell”.

A més, la regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana activarà un operatiu especial per a tindre controlat el pas de la caravana i de la mateixa volta dilluns pel tram que discorrerà per l’avinguda Madrid, entre la rotonda de l’estació d’autobusos, a l’avinguda Reina Sofia, i la confluència amb l’avinguda Elda.

Des de les dotze del matí quedarà tallat al trànsit rodat aquest tram si bé i seguint els consells de l’organització de la Volta, no s’impedirà l’estacionament de vehicles. Això sí, els vehicles que queden dins del circuit per on passa la carrera hauran d’esperar que finalitze aquesta.

El pas dels corredors per l’avinguda Madrid s’espera sobre les dues de la vesprada encara que, amb antelació, passarà la caravana de vehicles comercials i d’assistència als equips pel que es recomana a les persones que vulguen assistir que ho facen amb antelació.

WordPress Video Lightbox Plugin