En l’actual situació de crisi sanitària i econòmica, la Regidoria de Desenvolupament Econòmic ha prioritzat la gestió de subvencions i ajudes i els programes d’ocupació.
La previsió, si la situació sanitària ho permet, és reprendre aquest esdeveniment el 2021

La regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer ha decidit no dur a terme la 24a edició dels Premis Model, anunci que ha fet aquest matí el regidor de l’àrea, David Morcillo.

L’edil ha explicat que “encara que és una decisió que ens entristeix, hem de ser conseqüents i, donada la situació sanitària, social i econòmica que vivim, prioritzar les actuacions que són més importants i ara el més important és la generació d’ocupació”.

Morcillo ha subratllat que “des de l’inici de la pandèmia, des de la regidoria de Desenvolupament Econòmic portem realitzant una intensa activitat amb la gestió de subvencions i ajudes a autònoms, els programes d’ocupació i la posada en marxa de la 5a edició de Petreremprén, i és cert que els recursos humans són limitats, però el volum de treball molt major”.

A més, el regidor ha explicat que un esdeveniment com els Premis Model porta una gran faena organitzativa i logística “en un moment en el qual tenim a tot el personal treballant en la gestió de les subvencions i els programes d’ocupació, la qual cosa no permetria organitzar una Gala a l’altura del que els Premis Model mereixen”.

La idea, segons ha avançat el regidor, és que “si va millorant la situació, considerem la possibilitat de fer una gala en el primer semestre de l’any, sense esperar fins a octubre”.

Des de la regidoria es traslladarà aquesta informació a tots els dissenyadors interessats i que han participat en edicions anteriors, “animant-los a continuar dissenyant de cara a la pròxima edició”, ha afegit Morcillo.

WordPress Video Lightbox Plugin