En 2019, abans de la pandèmia, turistes de 15 creuers ja arribaren a Petrer

A partir del pròxim mes d’octubre, Petrer tornarà a convertir-se en punt de visita imprescindible per als creueristes dels vaixells que atraquen a Alacant, tal com ha anunciat este matí el regidor de Turisme, David Morcillo.

David Morcillo, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Petrer

D’esta manera, després de l’aturada motivada per la pandèmia, Petrer, de la mà de l’empresa Tramuntana, es reprén el turisme de creuers que en els últims mesos de 2019 començava a augmentar a la ciutat, amb l’arribada de visitants de 15 creuers diferents procedents dels EUA, el Canadà i del nord d’Europa, especialment d’Escandinàvia.

Ja tenim confirmades dues dates per a octubre, el dia 1 i el dia 11, amb 50 creueristes cada dia”, ha assenyalat l’edil, que ha destacat que “d’esta manera, continuem treballant perquè Petrer continue posicionant-se com un clar destí de turisme d’interior a la província d’Alacant i, sobretot, perquè tot este turisme tinga un impacte econòmic a Petrer, i que d’això es beneficie l’hostaleria i servisca per a mantenir i crear ocupació”.

Els creueristes que a partir d’octubre arriben a Petrer passaran tot un matí a la ciutat. Està previst que arriben entorn de les 09.30 per a, abans de començar la seua visita, gaudir d’un tast de la gastronomia típica local. Posteriorment, començant des de la Tourist Info, iniciaran una visita que els portarà pels carrers i racons més bonics del barri antic com són la plaça de Baix, l’església de Sant Bartomeu, la plaça de Dalt, l’arc del Castell…; per a acabar en els dos monuments més emblemàtics de la vila, el castell-fortalesa i les i cases cova de la muralla.

Fotografia d’arxiu dels visitants de 2019

Com a anècdota, dels visitants de 2019, Morcillo ha recordat que “per exemple els estatunidencs es quedaven al·lucinats amb el castell fortalesa i les coves perquè al seu país això no existix i per a ells és una autèntica novetat i revelació”.

 

 

WordPress Video Lightbox Plugin