Petrer congrega a més d’un centenar d’emprenedors de la província en una trobada de “talent” i sinergies

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La trobada tindrà lloc el divendres 12 de juliol a l’espai de cotreball més veterà de la Comunitat Valenciana, PBC Coworking, de Petrer

“PLANG” aspira a convertir-se en la trobada emprenedora més original de l’estiu

Demà, divendres 12 de juliol, a la vesprada, Petrer i en concret l’espai de cotreball “PBC Coworking” congregarà a més d’un centenar de participants de les llançadores d’emprenedoria i cotreballadors dels espais de treball col·laboratiu que la cooperativa sense ànim de lucre Genion gestiona a Alacant i província.

En aquesta primera edició de la trobada, denominat “PLANG”, els protagonistes seran els amfitrions locals, com a integrants de la xarxa Genion: emprenedors/ores de la llançadora PetrerEmprén i del cotreball social El Teixidor, impulsat per l’Ajuntament de Petrer i la Regidoria de Desenvolupament Econòmic.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, ha subratllat que “estic segur que, a més de passar una vesprada divertida, els participants tindran bones oportunitats per a continuar generant idees, establint col·laboracions i apostant per l’emprenedoria”.

En concret, “PLANG” reunirà emprenedors de PetrerEmprén, El Teixidor Petrer, ImpulsaCultura Projecta Alacant, Hubitat Mutxamel i PBC Coworking Petrer-Elda en una trobada emprenedora desenfadada on les sinergies i la col·laboració estaran en l’eix.

La vesprada arrancarà a les 17.00 hores amb un Café Col·laboratiu dinamitzat pels amfitrions, els qui també lideraran un Experience Lab amb 3 experiències (virtual, esports electrònics i sensorial) per a compartir amb els/les assistents. La sessió més nocturna, a partir de les 20.00 hores, començarà amb monòlegs “We Fuck Up” sobre fracassos empresarials i una sèrie de lliçons apreses comptades pels seus mateixos protagonistes… i el concert de rock & work de la banda local For Sale fins a la mitjanit.

PETREREMPRÉN

Petreremprén és una llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer pionera en l’Alt i Mitjà Vinalopó. En les seues tres edicions s’han presentat més de 100 projectes i s’han atorgat 8.000 euros en premis.

WordPress Video Lightbox Plugin