Anit el ple municipal de l’Ajuntament de Petrer va aprovar una modificació de crèdit de 121.000 euros per a habilitar dues aules de 2 anys en sengles centres educatius de la localitat

Anit, dijous 30 de maig, en l’últim ple de l’actual legislatura, es va aprovar una modificació de crèdit per valor de 121.000 euros procedents de les inversions financerament sostenibles per a la posada en marxa de dues noves aules de dos anys a Petrer.

En concret, s’habilitarà una aula al col·legi Virrei Poveda, amb una inversió de 45.000 euros; i una segona al col·legi 9 d’octubre, per a la qual s’invertirà 76.000 euros. D’aquesta manera, per al nou curs, Petrer comptarà amb 36 noves places educatives de dos anys, que se sumaran a les 36 amb les quals ja comptava en l’actualitat.

Cal recordar que va ser en 2016 quan es va habilitar la primera aula d’aquestes característiques al centre educatiu de la Foia. Al setembre de 2018, es va posar en marxa una nova al Centre d’Educació Infantil “El Cid”.

En els pròxims quatre anys, una de les nostres prioritats continuarà sent millorar totes les instal·lacions amb les quals ja compte Petrer i, en aquest cas concret els col·legis, en els quals posarem especial èmfasi perquè el present dels més xicotets és el futur de la ciutat.

Actualment s’estan finalitzant les memòries per a procedir a la seua licitació a la fi de juny i que les obres puguen dur-se a terme durant el període estival per a tractar d’entorpir el menys possible el desenvolupament escolar.

WordPress Video Lightbox Plugin