Les activitats tindran lloc el dijous 31 d’octubre des de les 5 de la vesprada al Casal de la Joventut

Un passatge del terror per a xiquets i adults, “la Mansió Fassegura”; un taller de carabasses i, com a novetat, un taller de maquillatge de Halloween són les activitats que la Regidoria d’Infància i Joventut ha programat per a celebrar la Nit de Vespra de Difunts a Petrer.

El dijous 31 d’octubre, a partir de les 5 de la vesprada, al Casal de la Joventut (Carrer Ortega y Gasset, 26), donaran començament les diferents activitats previstes per a la celebració de Halloween. De 5 a 8 de la vesprada, serà el moment per als més xicotets, per als quals s’ha programat, com en anys anteriors, un taller de carabasses, el passatge del terror “la Mansió Fassegura” i, com a novetat, un taller de “maquillatges terrorífics”.

El regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, ha indicat que “per al passatge del terror comptem amb onze voluntaris i, des de fa dues setmanes, totes les vesprades estem venint per a preparar-lo i convertir-lo en un espai terrorífic”. L’edil també ha avançat que el passatge del terror infantil comptarà amb una sorpresa final per als xiquets amb un conte de terror.

A partir de les 10 de la nit, el passatge del terror adquirirà un tint més terrorífic per a rebre a un públic adult.

L’única activitat que requereix inscripció prèvia és el taller de carabasses. La reserva de la carabassa s’ha de fer a través de l’empresa col·laboradora “Planeta Caracol”, a partir del dilluns 28 d’octubre, de 5 a 8 de la vesprada, al carrer Príncep d’Astúries, 11 de Petrer. Tant per al taller de maquillatge com per al passatge del terror no es requereix inscripció prèvia.

WordPress Video Lightbox Plugin