La romeria modifica el seu itinerari per les obres de la zona centre i acabarà amb la benedicció d’animals al costat de la parròquia de la Santa Creu

L’Ajuntament de Petrer celebrarà enguany la romeria amb motiu de la festivitat de Sant Antoni amb un canvi d’itinerari per les obres de revitalització de la zona centre, i suprimint el lliurament dels típics rotllos de Sant Antoni, per les limitacions establides per l’actual normativa Covid autonòmica que no permet en esta classe d’esdeveniments el consum d’aliments i begudes.

Així, la romeria començarà a les 12.30 h des de l’av. Bassa Perico (en el solar contigu al col·legi Reina Sofia), continuarà per l’av. Reina Sofia, l’av. Felip V, l’av. Elda fins a arribar a la parròquia de la Santa Creu en els voltants de la qual es farà la benedicció d’animals a partir de les 13.15 h.

Seguim en pandèmia i hi ha una normativa que s’ha de complir”, ha indicat el regidor de Festes, Alejandro Ruiz, que ha demanat a tots els participants que guarden la distància de seguretat i l’ús de la màscara és obligatori.

El regidor ha indicat que enguany es tracta d’una romeria “diferent” tant pel recorregut com per les circumstàncies en les quals es realitza, organitzada directament per l’Ajuntament i confia que “l’any vinent puguem viure una celebració com tots ens agradaria”. No obstant això, l’edil ha animat els veïns i veïnes de Petrer que vullguen participarque ho facen de manera “responsable”, per a complir amb la tradició d’honrar el patró dels animals.