Petrer celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb una obra de teatre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’actuació, dirigida a públic infantil de 6 a 9 anys, s’ha programat per al divendres 10 de febrer a les 6 de la vesprada al Centre Cultural

El pròxim 11 de febrer es commemora a escala internacional el Dia de la Dona i la Xiqueta i la Ciència i, des de la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Petrer s’ha organitzat un espectacle teatral dirigit a un públic infantil de 6 a 9 anys.

L’activitat, amb entrada gratuïta, tindrà lloc el divendres 10 de febrer, a les 18.00 hores, al Centre Cultural de Petrer. “Científiques” és un espectacle enfocat a  ressaltar la importància de la ciència, incentivar vocacions científiques i visibilitzar el paper de la dona en la ciència. Especialment, pretén acostar les xiquetes a este món, oferint-los referents en els quals puguen sentir-se reflectides amb l’esperit de “si elles ho van fer, si elles ho fan, jo també puc fer-ho”. 

Segons les dades de la UNESCO, actualment menys del 30% dels investigadors a escala mundial són dones, per la qual cosa, per a aconseguir la igualtat i trencar amb la bretxa de gènere, la recomanació és que des de les institucions s’haja de fomentar la participació plena en la ciència de les dones i les xiquetes i animar que es decanten per estudiar carreres de ciència i tecnologia. És precisament en esta recomanació on s’emmarca l’activitat programada per la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials.