Petrer celebra el Dia del Major amb el 5é Festival Coral de la Tercera edat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquest diumenge 25 de setembre el Festival comptarà amb la participació del Cor del CEAM de Petrer  i la Rondalla Coral Muntanya de la Sal del Pinós

 

El pròxim diumenge 25 de setembre, a les 18.00 hores, el Teatre Cervantes tornarà a ser l’escenari de el Festival Coral de la Tercera Edat, “una activitat que era habitual i que estic molt content que puguem recuperar-la ja després de pandèmia, ja que hem hagut de parar estos anyets per la situació especial de risc que suposava per a este col·lectiu”, ha subratllat Fernando Portillo, regidor de Cultura.

Es tracta de la cinquena edició d’aquest festival que la Regidoria de Cultura de Petrer organitza entorn de la celebració del Dia Internacional del Major, l’1 d’octubre, amb entrada gratuïta. En aquesta ocasió, basant-se en la filosofia d’intercanvi de les edicions anteriors, participaran la Rondalla-Cor del CEAM i, com a convidats, la Rondalla Coral Muntanya de la Sal del Pinós, una bona oportunitat per a “que ells puguen ensenyar-nos tot el que han treballat, tot el que han assajat i tot el seu art”, ha expressat Portillo.

Isidro Alemañ, director del cor del CEAM, ha explicat que este tipus d’activitats suposen “un revulsiu per a ells, els ve molt bé fer eixos intercanvis, sobretot després d’una pandèmia en la qual ha sigut un dels col·lectius que pitjor ho han passat”. El plantejament de l’intercanvi és que, més avant, siga el Cor del CEAM el que visite el Pinós.

Quant al concert del diumenge, el director ha avançat que faran “ una cosa diferent al que cantem estos anys”. En eixe sentit, ha avançat que el cor del Pinós oferirà un repertori de temàtica de cançons d’Eurovisió. Quant al Cor del CEAM, Isidro ha explicat que en els últims anys ha treballat amb el cor una renovació i canvi d’estil i, per exemple, en el concert d’este diumenge interpretaran cançons com “Por el bulevar de los Sueños Rotos”, de Joaquín Sabina, o “Gwendolyne”, de Julio Iglesias, a més de boleros i altres peces de gènere divers.

Per la seua banda, Reme Cano, vocal representant del Cor del CEAM, ha manifestat sentir-se “il·lusionada”, i ha apuntat que “això ens ompli d’alegria, poder recuperar esta activitat que tant ens agrada i que ens permet fer noves amistats”.