Petrer automatitza els informes meteorològics per a la reclamació per sinistres amb les asseguradores

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

En uns pocs dies estarà disponible en el web municipal l’últim, pel fort vent dels últims dies amb ràfegues superiors als 60 km/h

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Petrer anuncia que prompte farà públic un informe detallat sobre els últims episodis de forts vents que han afectat la localitat. En un esforç per augmentar la transparència i facilitar l’accés a la informació important, l’informe estarà disponible per a la seua descàrrega directa a través de la pàgina web de l’Ajuntament: www.petrer.es, en l’apartat https://inforatge.com/meteo-petrer, i s’eliminarà així la necessitat de cursar una sol·licitud prèvia.

Durant els dies dijous i divendres, l’estació meteorològica de Petrer va registrar ràfegues de vent que van arribar a velocitats de fins a 62 km/h, fet que ha causat preocupació i diversos danys en la població.

L’accessibilitat d’este informe és particularment rellevant per als afectats que necessiten justificar davant les companyies d’assegurances els danys ocasionats per les inclemències del temps. Este document facilitarà els tràmits pertinents per a les reclamacions d’assegurances.

La regidoria insta a tots els veïns i propietaris que han experimentat desperfectes a causa d’este fenomen meteorològic a descarregar l’informe, que oferirà informació precisa i detallada sobre les condicions del vent.