La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer, amb la col·laboració de l’empresa ECORP, guanyadors de Petreremprén 2018, han organitzat les xarrades “Petrer Tech & Gaming”, centrades en el bon ús dels videojocs.

David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econòmic, ha subratllat que “hem organitzat aquestes xarrades per a totes aquelles persones interessades i apassionades pels videojocs i els Esports electrònics, no solament com a alternativa d’oci, sinó també com a possible eixida professional de futur”. També ha recordat que l’assistència és lliure i gratuïta fins a completar-se l’aforament del local.

Les xarrades estan previstes per al dimecres 26 i el dijous 27 de juny de 19 a 21 hores a l’Espai Blanc de Cultura, al carrer Luis Chorro, 3. Durant les dues sessions s’abordaran temes com “què són els Esports electrònics? i els seus objectius”, “l’ecosistema” o “les possibles eixides professionals”.

ECORP

Cal recordar que el mes de desembre passat, els emprenedors Ivan Plá i Almudena Tevar van obtindre el primer premi de la tercera edició de Petreremprén gràcies al seu projecte ECORP, una idea empresarial que planteja la creació i gestió de clubs esportius d’Esport electrònic, per a competir en diferents línies de negoci com poden ser esdeveniments, gestió de bases de dades, comerç electrònic i publicitat a través de continguts. Aquest projecte innovador va rebre un premi de 3.000 euros per a la seua posada en marxa per part de l’Obra Social de CaixaPetrer, entitat col·laboradora de Petreremprén.

WordPress Video Lightbox Plugin