Petrer aposta pels videojocs i els Esports electrònics

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Petrer, amb la col·laboració de l’empresa ECORP, guanyadors de Petreremprén 2018, han organitzat les xarrades “Petrer Tech & Gaming”, centrades en el bon ús dels videojocs.

David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econòmic, ha subratllat que “hem organitzat aquestes xarrades per a totes aquelles persones interessades i apassionades pels videojocs i els Esports electrònics, no solament com a alternativa d’oci, sinó també com a possible eixida professional de futur”. També ha recordat que l’assistència és lliure i gratuïta fins a completar-se l’aforament del local.

Les xarrades estan previstes per al dimecres 26 i el dijous 27 de juny de 19 a 21 hores a l’Espai Blanc de Cultura, al carrer Luis Chorro, 3. Durant les dues sessions s’abordaran temes com “què són els Esports electrònics? i els seus objectius”, “l’ecosistema” o “les possibles eixides professionals”.

ECORP

Cal recordar que el mes de desembre passat, els emprenedors Ivan Plá i Almudena Tevar van obtindre el primer premi de la tercera edició de Petreremprén gràcies al seu projecte ECORP, una idea empresarial que planteja la creació i gestió de clubs esportius d’Esport electrònic, per a competir en diferents línies de negoci com poden ser esdeveniments, gestió de bases de dades, comerç electrònic i publicitat a través de continguts. Aquest projecte innovador va rebre un premi de 3.000 euros per a la seua posada en marxa per part de l’Obra Social de CaixaPetrer, entitat col·laboradora de Petreremprén.