Estarà en marxa del 9 al 20 de desembre en el local municipal de l’associació de veïns de les Ximeneres

L’Ajuntament de Petrer ha habilitat el local municipal de la seu de l’associació de veïns de les Ximeneres com a nou centre de vacunació massiva per a més de 3.100 persones majors de 60 anys a qui es començarà a citar per a subministrar-los la tercera dosi, entre el 9 i el 20 de desembre. L’edil de Sanitat, Pablo Lizán, ha indicat que “les persones majors que encara no s’han vacunat rebran un missatge en els seus telèfons mòbils per a donar-los cita”, encara que matisa que si el missatge no arriba o no es manegen bé amb el telefònic mòbil poden gestionar-la directament en el seu centre de salut. També pot passar que no els donen cita si no han passat 6 mesos des de la segona dosi. En este cas l’edil ha indicat que “demanem prudència per a no col·lapsar els centres de salut ja que estes persones seran citades més avant”.

L’objectiu és que el col·lectiu de majors de 60 anys arribe a Nadal amb la tercera dosi administrada, per a la qual cosa el nou vacunòdrom funcionarà en horari ininterromput entre les huit del matí i les huit de la vesprada. Lizán ha indicat que l’entrada serà per la biblioteca Enrique Amat (al costat del Centre de Salut Petrer 2) i l’eixida, per la porta de l’associació, per evitar així que les persones es creuen i es cree un itinerari on es puga guardar la distància de seguretat a cobert, dintre del recinte.

L’edil també ha indicat que l’aparcament que hi ha darrere del centre de salut es regularà prohibint els estacionaments prolongats perquè complisca les funcions de pàrquing de curta estada amb rotació per a les persones que acudisquen a la vacunació. Lizán ha indicat que encara que el “vacunòdrom” està en els voltants del Centre de Salut 2, la crida i la campanya de vacunació massiva és per als usuaris dels dos centres, per a totes les persones majors de 60 anys de Petrer.