L’alcaldessa ha firmat el decret de delegació de competències, que seran temporals fins que es reincorpore Ana Tortosa després de la baixa per maternitat

L’alcaldessa Irene Navarro ha informat que el regidor Alejandro Ruiz assumirà la regidoria de Festes, i l’edil Patricia Martínez es fa càrrec de l’àrea de Serveis Socials i Igualtat. Són les regidories que des de començament de mandat ha exercit Ana Tortosa, que estarà de baixa per maternitat després de donar a llum al seu primer fill ahir diumenge.

Patricia Martínez suma la nova delegació de Serveis Socials i Igualtat a la d’Esports, mentres que assumix les noves competències en Festes, que incorpora a les d’Infància i Joventut.

L’alcaldessa ha posat en valor la labor d’Ana Tortosa durant aquest temps i l’ha felicitada per la seua maternitat. A més, s’ha mostrat convençuda que “la bona gestió realitzada fins al moment tindrà continuïtat amb els regidors que assumixen eixes àrees de manera temporal i fins a la reincorporació d’Ana, àrees que són molt importants en l’estructura municipal”.