Participació Ciutadana oferix 14 tallers de temps lliure i qualitat de vida dirigits a la població major de la ciutat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El termini de preinscripció comença hui. L’oferta abasta prop de 200 places

 

La Regidoria de Participació Ciutadana ha presentat la nova programació dels tallers municipals de temps lliure i qualitat de vida dirigit a les persones majors de la ciutat per a este any 2023.

La regidora de Participació Ciutadana, *Juani Ochoa, ha indicat que “estos tallers són fonamentals per a millorar el benestar i augmentar la qualitat de vida dels nostres majors”. I és que a través d’aquestes activitats, les persones majors poden socialitzar, aprendre noves habilitats i mantindre’s actives, i tot això és essencial per a la seua salut física i mental. A més, l’edil ha recordat que els tallers es trien a partir d’una enquesta que es realitza entre els usuaris al final de l’any anterior, amb la qual cosa “en triar tallers basats en les seues preferències, les persones majors poden gaudir d’activitats que realment els agraden i en les quals se senten motivades a participar, fet que contribuïx a la seua satisfacció i felicitat”.

En total, l’oferta preveu 14 tallers diferents amb al voltant de 200 places. Responent als interessos i gustos de veïnes i veïns en edicions anteriors, els tallers programats són: dos de balls de saló, dos de pilates, dos tallers de zumba, dues de mindfulness-ioga, manteniment actiu, escacs, teatre, arts decoratives,pintura a l’oli i adorns nadalencs.

Els tallers, que requerixen d’inscripció prèvia, es conceben com un espai obert de formació i entreteniment, a través del qual l’Ajuntament de Petrer pretén millorar la qualitat de vida de la ciutadania i potenciar les relacions personals.

Les inscripcions comencen hui dilluns 6 fins al 16 de febrer, a l’Ajuntament o al Centre Municipal Clara Campoamor, c/ Óscar Esplà, 6. Si hi ha més demanda que oferta es realitzarà un sorteig el 17 de febrer i el dia 20 es publicaran les llistes definitives.

La plaça ha de formalitzar-se entre el 10 de febrer i el 2 de març, recollint abans la documentació en la consergeria del Centre Municipal Clara Campoamor (966315350), on se li facilitarà tota la informació necessària, i presentant posteriorment la sol·licitud definitiva i la còpia del pagament de la quota a través de SUMA (https://www.suma.es/autoliquidaciones).