Pablo Palao serà el nou regidor després de la renúncia de Harold Contreras

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Pablo Palao serà regidor de la corporació municipal de Petrer en substitució de Harold Contreras, que va presentar la seua renúncia voluntària al càrrec dilluns passat a primera hora del matí.

El futur edil va ocupar el lloc 18 en la llista del PSOE en les últimes eleccions municipals i accedirà al càrrec en una pròxima sessió plenària una vegada la Secretaria municipal reba les credencials de la Junta Electoral Central. Prèviament, les tres persones que precedien en la llista socialista a Palao han declinat agafar l’acta.

Palao es va jubilar laboralment fa un any si bé durant les tres últimes dècades el seu treball ha estat lligat a Bocopa, sempre en el món de la viticultura i centrat principalment en la línia d’embotellat.

D’altra banda, l’alcaldessa Irene Navarro ha delegat l’àrea de Medi Ambient en el regidor de l’equip de Govern Fernando Díaz. No és nova esta àrea per a Díaz que ja la va ocupar des del començament del mandat i fins que va ser nomenat Harold Contreras, i ara torna a ell després de la dimissió d’este últim.

També tornen les delegacions de Festes i Serveis Socials i Igualtat a la regidora Ana Tortosa a partir del dilluns, de baixa per maternitat durant els últims mesos, i que de manera provisional han sigut ocupades pels regidors Alejandro Ruiz i Patricia Martínez, respectivament.