Organitzen un taller per a ajudar les dones a entendre els canvis que es produïxen en el seu cos a partir de l’edat adulta

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El taller es realitzarà els dies 17 i 24 d’abril, i 8 de maig, impartit i organitzat per personal sanitari del Centre de Salut Petrer I

El personal sanitari del Centre de Salut Petrer I serà l’encarregat de dur a terme el taller “Dona adulta”, que hui s’ha presentat en el Centre Social Clara Campoamor, que és on es desenvoluparà l’activitat els dies 17 i 24 d’abril, i el 8 de maig. 

Aquest taller té com a objectiu proporcionar a les dones ferramentes per a comprendre i afrontar els canvis físics i emocionals que experimenten a partir dels 40-45 anys”, ha explicat la infermera Patricia Rodríguez, una de les organitzadores, que ha agraït que “l’Ajuntament de Petrer secunde tot el que fem.

El personal sanitari del Centre de Salut Petrer I, integrat per metges, terapeutes, sexòlegs i infermeres, abordarà diversos temes en cada sessió.  Canvis fisiològics i cura de la higiene genital i la pell en dones adultes, el 17 d’abril; exercici físic, exercicis de sòl pelvià i tècniques de relaxació, el 24 d’abril, i sexualitat i poder femení, el 8 de maig.

El taller està pensat per a realitzar-se en dos edicions anuals, amb la intenció de repetir-lo a la fi d’any. S’espera una àmplia participació i es convida a totes les dones interessades a inscriure’s en el Centre de Salut Petrer I.

Aquest taller és una oportunitat única perquè les dones de la comunitat s’informen, compartisquen experiències i troben suport en esta etapa de les seues vides”, ha remarcat Patricia Rodríguez.