Obertes les inscripcions de l’Escola de Salut en la qual participen 180 majors amb l’objectiu d’aconseguir un envelliment saludable

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquest dijous es presenta el nou curs, que compleix el seu vinté aniversari.

Treballar un envelliment saludable és l’objectiu, un any més i ja van vint, de l’Aula de Majors de Petrer en l’Escola de Salut de la qual està previst que participen 180 majors de 60 anys. La regidora de l’àrea, Juani Ochoa, ha destacat que “volem previndre la soledat i el desenvolupament de malalties i per a això creiem que és fonamental potenciar activitats com les que organitzem des de la regidoria”.

Les classes s’inicien el pròxim 23 de setembre però aquest pròxim dijous serà la presentació del curs al centre Clara Campoamor a les quatre de la vesprada. Precisament el centre Clara Campoamor és una de les dues seus d’aquesta Escola, l’altra està a les antigues escoles graduades de Primo de Rivera, per a “facilitar l’accés als majors depenent d’on visquen”, ha indicat Raquel Oriente, de l’empresa Serlicoop encarregada de la gestió de l’activitat.

“Busquem la socialització dels nostres majors ja que, a més dels cursos programats, s’organitzen una altra sèrie d’activitats i entre ells es creen nous vincles d’amistat”, ha indicat Oriente.

L’Escola està formada per 20 grups, huit d’ells de gerontogimnàstica i dotze són tallers de memòria en els quals s’aborda l’estimulació cognitiva i educació per a la salut. Les inscripcions són totalment gratuïtes i és requisit estar empadronat a Petrer.

Els interessats poden recaptar més informació en la regidoria de Sanitat, al carrer Luis Chorro, número 8.