Milers de persones van omplir els carrers de Petrer per a disfrutar de la novena trobada d’artistes de carrer ARTenBITRIR

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’organització del festival ha manifestat el seu agraïment a totes les persones i institucions que feren possible l’esdeveniment

S’han realitzat 45 espectacles en programa, 35 espectacles off, 13 peces de grafiti, 6 façanes de pintura mural, 1 obra mixta d’art urbà amb pintura mural a més de l’exposició de 30 parades d’artesania en Expobitrir.

L’organització calcula que hi ha hagut 11.520 assistents en espectacles en programa i més de 5.200 en espectacles off. A més, 3.300 persones es van acostar a vore com es realitzava alguna de les intervencions de pintura i art mural. La Ruta de Pintura Mural i Grafiti en va reunir en cada passada més de 50, cosa que suposa un increment considerable respecte a edicions anteriors. L’afluència en la mostra d’artesania Expobitrir va ser constant durant tot el cap de setmana.

Estes xifres suposen un èxit per a nosaltres i la confirmació, una vegada més, que este festival ha tornat per a quedar-se i créixer encara més”, ha afirmat Fernando Gomis, president de l’associació cultural que organitza ARTenBITRIR. Gomis ha transmés, en nom de tota l’organització “l’agraïment per tot el treball desinteressat i eficaç del voluntariat; el lliurament i bon fer d’artistes, artesanes i artesans; la col·laboració tècnica, econòmica i humana de l’Ajuntament; l’imprescindible suport de patrocinadors i col·laboradors; i la presència de la Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja”. I, sobretot, des de l’organització s’ha reiterat l’agraïment “al poble de Petrer i a totes les persones que ens van visitar per la seua actitud cívica i lúdica”.

L’organització ha manifestat el seu sentiment “d’orgull per tot el que hem generat aquest cap de setmana”. “El treball voluntari que realitzem durant un any cobra sentit quan veiem que la gent gaudix, que el poble es revitalitza, que artistes, artesanes i artesans se senten en família venint ací i que tot ocorre sense incidents, des del respecte i l’alegria de poder tornar a compartir moments inoblidables”, han recalcat.

L’objectiu de l’associació ARTenBITRIR és la promoció i la dignificació de l’art de carrer mitjançant la Trobada anual, però també busquen promoure Petrer, inculcar valors en la ciutadania i provocar una injecció econòmica per als comerços.

WordPress Video Lightbox Plugin