La nova exposició temporal del museu -sobre la fusteria tradicional de Petrer-, inaugurada coincidint amb les jornades, es podrà visitar fins a desembre

Petrer ha tancat el cap de setmana de les seues XXIV Jornades de Portes Obertes del Patrimoni amb un balanç de més de 700 persones que han visitat els monuments més emblemàtics del municipi.

Fernando Portillo, regidor de Cultura i Patrimoni, ha valorat molt esta xifra, “ja que hem superat la xifra que es va registrar en 2019, abans de declarar-se la pandèmia, quan es van comptabilitzar entorn de 600 visitants, la qual cosa demostra que cada vegada més gent està atreta pel nostre patrimoni i la nostra oferta turística”.

De manera detallada, el castell-fortalesa va registrar un total de 647 visites, les cases-cova, 522, el Museu Dámaso Navarro, 274 visites, el lloc antiaeri de l’Altico, 197 i les ermites 106. Quant al campanar de l’església de Sant Bartomeu, espai que només s’obri durant estes jornades de Patrimoni, va rebre la visita de 30 persones pel fet que eren grups molt reduïts i realitzats en tres passes entre el dissabte i el diumenge per a no interrompre els serveis religiosos.

WordPress Video Lightbox Plugin