Més de 50 persones participen en els tallers de creixement personal per a adults de la Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les inscripcions per als tallers del curs 19/20 s’obriran el mes que ve de setembre

Durant el curs 18/19, la Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social va posar en marxa els tallers de creixement personal dirigits a adults “Positiva-ment”, “Activa-ment” i “Relaxada-ment”, tallers en els quals han participat més de 50 persones.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat i Inclusió Social, Ana Tortosa, “es tracta de tallers que es duen a terme durant tot el curs escolar i que el nostre equip tècnic programa sobre la base de la demanda dels mateixos usuaris que passen per les oficines de la Regidoria”.

En el cas del taller “Positiva-ment”, l’objectiu és promoure el desenvolupament personal dels/ de les participants, i dotar-los d’estratègies i ferramentes educatives per a desenvolupar-se de manera positiva en l’àrea personal, sociolaboral i d’escriptura terapèutica. Per part seua, el taller “Activa-ment” està orientat a l’estimulació cognitiva amb activitats i exercicis encaminats a millorar el rendiment cognitiu i funcional (memòria, llenguatge, càlcul, raonament…) i promoure l’acció alfabetitzadora d’iniciació. Quant al taller “Relaxada-ment”, aquest busca dotar a les persones de tècniques de relaxació eficaces per a reduir la seua ansietat i que puguen utilitzar-les per si mateixes de forma autònoma i eficaç.

A més d’aquests tallers, la Regidoria també utilitza l’hort urbà de la Finca Ferrussa com a recurs terapèutic preventiu, ja que els seus beneficis com a teràpia poden estendre’s a col·lectius que presenten certes dificultats per a desembolicar-se i integrar-se en la societat: persones de tercera edat, diversitat funcional, exclusió social…

Els tallers es van clausurar el mes de juny passat amb un viatge cultural a Elx de tots els participants que es va tancar amb un menjar de convivència.

 

TALLERS CURS 19/20

Els tallers de creixement personal tornaran a posar-se en marxa al setembre per al curs 2019/2020, i s’obrirà el període d’inscripció a principis de setembre.

Les persones interessades poden obtindre més informació o directament inscriure’s en les oficines de la Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social, al carrer Constitució, número 8 (entrada pel carrer Luis Chorro), o en el telèfon 966989411 (persona de contacte: Rosana Ferrándiz).