Este dissabte 11 de setembre comença la programació del Teatre Cervantes amb l’actuació de Martita de Graná

El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha fet balanç de l’última edició de Cultura al Carrer, que es va clausurar diumenge passat 29 d’agost amb l’actuació d’Estudi de Dansa Dori Andreu, als Jardins Vicente Alcalde Maestre.

Un total de 3.143 persones han pogut gaudir de les 16 actuacions i concerts que durant els mesos de juliol i agost han tingut lloc en els escenaris del parc del Campet i dels Jardins Alcalde Vicente Maestre, amb un gran protagonisme dels artistes locals.

Portillo ha agraït la “bona resposta dels veïns” a la programació de l’estiu i, sobretot, “la confiança en l’aposta de l’Ajuntament per la cultura segura”. En eixe sentit, l’edil ha convidat a “continuar gaudint de la cultura a través de la programació teatral que hem preparat de setembre a desembre en el Teatre Cervantes, que inclou un total de 14 espectacles amb actuacions tan potents en l’àmbit nacional com Martita de Graná o Juan Echanove i en la qual continuem apostant també pels artistes locals”.

Del total d’assistents a les actuacions de Cultura al Carrer, 1.738 persones van adquirir la seua entrada a través d’Instanticket; 584 per mitjà de la taquilla, que la Regidoria de Cultura té habilitada en el Teatre Cervantes els dimarts i dijous i els dimecres a la vesprada en el centre municipal Clara Campoamor; i 821 ho van fer sense reserva, a l’entrada de cada actuació.

Per a obtindre les entrades per a les diferents actuacions de la programació del Teatre Cervantes, a més de poder fer-ho a través d’Instanticket, també es pot fer en la taquilla del Teatre Cervantes els dimarts i dijous de 18.30 a 20.30 hores.

WordPress Video Lightbox Plugin