Les pròximes rutes estan programades per als dies 18, 19, 25 i 26 de setembre, amb un total de 360 places disponibles

La inscripció pot realitzar-se a través del web https://almorxo.blogspot.com/

Els pròxims caps de setmana 18 i 19 i 25 i 26 de setembre, la Regidoria de Medi Ambient ha programat de nou la ruta teatralitzada a un dels paratges més singulars del paisatge natural de Petrer, l’Arenal de l’Almorxó.

Després de l’èxit de la primera ruta a l’octubre de 2020 i la necessitat de suspensió de la segona cita al novembre a causa de l’empitjorament de la situació sanitària per la pandèmia, la regidoria ha decidit reprendre de nou esta ruta que “planteja descobrir l’entorn natural de Petrer d’una manera amena i divertida, amb un enfocament, a més, que incidix en la conscienciació ciutadana en l’aspecte mediambiental”, ha destacat el regidor de Medi Ambient, Fernando Díaz.

Les persones interessades a participar en esta activitat han d’inscriure’s a través del web https://almorxo.blogspot.com/ o a través del telèfon 644 592 764, i les places disponibles es cobriran per rigorós ordre d’inscripció. En concret, cada dia (18, 19, 25 i 26 de setembre) hi haurà 3 torns -10, 11 i 12 del matí-, amb 30 persones per torn, la qual cosa suposa un total de 360 places.

Es tracta d’una activitat gratuïta la teatralització de la qual es fa sobre la base d’un guió que ha sigut ideat per Tomás Palau, i que representarà el grup “Aquí te pille, aquí teatre”, amb la direcció de Begoña Tenés.

Per a garantir la salut i seguretat de les persones participants, l’ús de la màscara serà obligatori durant l’activitat.

WordPress Video Lightbox Plugin