La presentació tindrà lloc el divendres 17 de setembre a les 20.30 hores en el Centre Cultural

Divendres que ve 17 de setembre, a les 20.30 hores, en la sala d’actes del Centre Cultural de Petrer, tindrà lloc la presentació de la revista FESTA 2021, a càrrec de la cronista de la Vila de Petrer, M.ª Carmen Rico, acte que cada any encén la metxa de les festes patronals de la localitat.

Enguany, com a novetat respecte a edicions anteriors, la revista està il·lustrada per una selecció fotogràfica de diversos autors integrants del Grup Fotogràfic de Petrer. “Enguany, ja que l’any passat van ser unes festes atípiques per la pandèmia i no es va poder encarregar a cap fotògraf, com en altres ocasions, que preparara una cosa especial, parlàrem amb el Grup Fotogràfic de Petrer i ells ens van proposar ajuntar a tots els fotògrafs del grup fotogràfic, traure les seues bases de dades de fotografies i recuperar les millors fotografies inèdites que no s’havien publicat”, ha explicat el regidor de Cultura, Fernando Portillo.

La fotografia de portada de la revista és de l’autor Blas Carrión, un dels socis del Grup Fotogràfic de Petrer, “que s’ha emportat molts premis en el concurs de fotografia de Festes”, ha indicat Portillo.

L’edil ha agraït la “gran implicació“ del Grup Fotogràfic de Petrer així com la “gran participació” de persones amb articles i treballs, indicant que la Revista FESTA 2021 compta amb un total de 21 articles i treballs, a més de les ressenyes bibliogràfiques.

La revista, que estarà a la venda a partir de la setmana que ve al preu de 6 euros, enguany ha sigut coordinada per Jordi Giménez, tècnic de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Petrer.

WordPress Video Lightbox Plugin