L’Orgull Friki torna a Petrer amb una setmana plena d’activitats per als més jóvens

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Se celebra la setmana del 22 al 26 de maig amb diferents activitats per a persones a partir de 8 anys

A partir del pròxim dilluns, 22 de maig, el Casal de la Joventut de Petrer tornarà a convertir-se en l’epicentre de l’Orgull Friki, el dia del qual se celebra el 25 de maig, amb tota una setmana d’activitats centrades en la cultura dels videojocs, jocs de taula, sèries i pel·lícules.

Alejandro Ruiz, regidor d’Infància i Joventut, ha destacat que és la quarta edició d’esta activitat que busca que “supose un empoderament de la paraula friki, que normalment ha sigut un estigma”. 

L’edil ha posat l’accent a enfortir este tipus d’activitats més dinàmiques i cridaneres per al públic jove, oferint una opció d’oci alternatiu basat en les demandes de la gent que arriben tant directament als tècnics de regidoria de Joventut com per les seues xarxes socials. 

Alejandro ha convidat els jóvens de Petrer a inscriure-s’hi, a través del codi QR dels cartells, en les noves activitats oferides i “fer d’aquesta setmana de l’Orgull Friki un èxit”, que seguix l’estela de les anteriors edicions.

ACTIVITATS 4a SETMANA DE L’ORGULL FRIKI PETRER

La programació de la Setmana de l’Orgull Friki començarà el mateix dilluns 22 de maig, amb un Concurs en línia de preguntes frikis, que es realitzarà a través de l’Instagram de @petrerjoven. 

El dimarts 23 de maig, de 17.00 a 20:00 h, es realitzarà la Vesprada Friki en el Casal de la Joventut, amb el visionat de la pel·lícula Los Goonies, un vídeo-fòrum posterior sobre la pel·lícula, i diversos jocs de taula. Esta jornada estarà a càrrec de l’associació Rebombori Cultural.

El dimecres 24 de maig, de 18.00 a 20:00h, tindrà lloc el Taller de Hama Beads, el qual s’ha realitzat en diverses ocasions durant aquest any i ha tingut un èxit rotund entre els més jóvens.

El dijous 25 de maig, de 18.00 a 20:00h, es realitzarà una Scape Room Friki perquè els assistents posen a prova els seus coneixements i capacitats resolutives a l’hora de resoldre puzles.

I el divendres 26, com a colofó de les jornades, de 17.00 a 00:00h el Casal de la Joventut serà la seu de Petrer Territori Gamer, una vesprada-nit plena de jocs com Fortnite, JustDance, Roblox o FIFA, organitzat per l’empresa Logro Desbloqueado.

Totes les activitats estan destinades a jóvens a partir de 12 anys, exceptuant el Taller de Hama Beads, on també podran participar xiquets i xiquetes a partir de 8 anys

Les inscripcions a totes les activitats es podran realitzar a través del codi QR que apareix en els cartells.