Finalitzat el mes d'octubre, 18.000 persones han passat per l'Oficina de Turisme, quasi 4.000 visitants més que el còmput anual de 2018.

A partir d'aquest cap de setmana, l'Oficina de Turisme de Petrer també obri les seues portes els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Turisme, David Morcillo, i la tècnica de l'àrea, Sara Sánchez.

El regidor ha detallat que "fins ara l'horari era de dilluns a divendres, però, gràcies a la incorporació de nou personal, també podrem obrir els caps de setmana amb l'objectiu de continuar impulsant el turisme a la nostra ciutat com una font més de riquesa". Morcillo ha insistit en la importància de donar servici als visitants que s'acosten a Petrer els caps de setmana, "ja que són els dies que més gent sol moure's per la ciutat".

Per part seua, la tècnica de Turisme, Sara Sánchez, ha recordat que des de fa tres anys s'ofereixen visites guiades al castell durant el cap de setmana i que el nou Museu Dámaso Navarro, inaugurat el mes de febrer passat, també obri els caps de setmana, per la qual cosa "no tenia sentit que l'Oficina de Turisme estiguera tancada". Pretenem que el servici per al turista siga complet i sempre que els monuments estiguen oberts, també ho estiga l'oficina".

La tècnica de Turisme ha aprofitat per a destacar que, fins a finals d'octubre, 18.000 persones han passat per l'oficina de turisme, la qual cosa suposa 4.000 visitants més que els registres en el còmput anual de 2018. "El nostre objectiu és aconseguir els 20.000 visitants a final d'any", la qual cosa implicaria un nou rècord històric des que en 2010 es van començar a comptabilitzar els visitants, fixat en 14.616 persones de 2018.

Sánchez també ha volgut avançar que, des de la regidoria de Turisme, ja s'està treballant en nous productes turístics per a 2020 i estratègies de fidelització per a "que la gent que vinga de forma continuada a Petrer tinga una cosa especial".

WordPress Video Lightbox Plugin