En aquests 10 anys, han passat per Petrer visitants de totes les comunitats autònomes i de 80 països diferents dels 5 continents.

La Tourist Info de Petrer celebra els seus deu anys de vida amb un homenatge simbòlic a les 95.659 persones que han passat per l’Oficina des de la seua obertura el 12 de maig de 2010, visitants de totes les comunitats autònomes d’Espanya i de 80 països diferents dels 5 continents.

Segons ha indicat una de les tècnics de Turisme, Andrea Jaén, “complírem deu anys el passat 12 de maig però, pel fet que l’Oficina de Turisme estava tancada per la pandèmia, no vam poder plantejar cap mena de celebració, per això ara, encara que siga de manera modesta, volem homenatjar tots els visitants, però també als qui durant aquest temps de pandèmia no han pogut vindre a visitar-nos”.

En concret, l’Oficina de Turisme, en les instal·lacions de la qual es pot visitar l’exposició “Amb la A de Bitrir”, ha disposat un joc en la mateixa exposició en la qual les prop de 100 banderes de les comunitats autònomes i dels països de procedència dels visitants són les protagonistes. El joc consisteix a triar una de les banderes i, d’una banda, endevinar el país o la comunitat autònoma d’Espanya a la qual pertany; i, per una altra, a estimar quantes persones d’aquest lloc han passat per Petrer en aquesta desena d’història.

Des de l’1 de juliol de 2010, moment en el qual es van començar a comptabilitzar els visitants, han passat per la Tourist Info de Petrer 95.659 persones. Cal recordar que en 2019 la Tourist Info de Petrer, que, des de la seua obertura, no ha parat de reinventar-se amb noves iniciatives i activitats turístiques, va aconseguir per primera vegada en la seua història passar de les 20.000 visites anuals de turistes, la qual cosa suposa un 50% més que l’any anterior. Concretament, en 2019 es van comptabilitzar un total de 21.436 turistes, enfront dels 14.882 registrats en 2018.

ÈXIT DE L’ÚLTIMA ACTIVITAT TURÍSTICA

L’última activitat proposada per l’Oficina de Turisme, “Petrer, de la Ciutat sense Llei al Govern Republicà”, presentada dimecres de la setmana passada, ha resultat tot un èxit i en poc més d’un dia ha cobert les 60 places oferides per a les dues primeres cites del 2 i el 30 d’agost.

“Petrer, de la Ciutat sense Llei al Govern Republicà” és una visita guiada pels llocs de Petrer vinculats a la història de la Guerra Civil com són el post de defensa antiaèria de “L’Altico”, la “Ciutat sense Llei”, on, a partir de 1938 es va traslladar la producció de la fàbrica número 11 per a produir tot l’armament del front republicà; i el Museu Dámaso Navarro, que compta amb una secció dedicada específicament a la Guerra Civil i a entendre la importància que va tindre el conflicte en el desenvolupament de la vida i la història de Petrer.

WordPress Video Lightbox Plugin