L’obra de teatre “Porta’m al bosc”, dirigida per Mercè Vila Godoy, arriba al teatre Cervantes de Petrer dissabte que ve 16 de març a les 20.00 hores, després d’estrenar-se, el mes de desembre passat, en la Mostra d’autors contemporanis d’Alacant.

L’espectacle, el text del qual va ser finalista del Premi Born de la Ciutadella de Menorca en 2017 i guanyadora del Premi Ciutat de Sagunt al Millor Text Teatral de 2017, conta la història de Ricard i Ester, una mestra que va patir l’assetjament dels seus companys de classe quan era estudiant. Entre ells Ricard, qui ara porta el seu fill a la classe d’Ester.

Es tracta, d’un thriller en valencià on res és el que sembla i de molt rabiosa actualitat, en el qual es tracta el tema de l’assetjament escolar, ha afirmat Xavier Monzó, productor de l’obra.

“Porta’m al bosc” comença la seua gira a Petrer i està avalada per l’Institut Valencià de Cultura (IVC). Així mateix, compta en el seu repartiment amb Morgan Blasco, Mila García, Tomàs Mestre, Begoña Tenés i Xavier Monzó.

WordPress Video Lightbox Plugin