Ha fet entrega d’un exemplar a l’alcaldessa perquè  estiga a disposició dels veïns en la biblioteca municipal

L’Intendent de la Policia Local de Petrer, Fermín Bonet, ha escrit un llibre sobre la Policia Local. És el primer llibre d’estes característiques ja que Bonet, que compagina la seua labor professional com a funcionari del cos policial amb l’escriptura, ha publicat altres treballs amb anterioritat però sempre en forma de relats i és president de l’Associació Cultural Gramática Parda.

El mateix escriptor ha definit el seu nou llibre com “un assaig en el qual es posen de manifest opinions personals pel que fa al sistema de seguretat pública a la Comunitat Valenciana”. Dividit en 10 capítols, en les seues 140 pàgines es resumix des de la relació amb sindicats, la formació, l’accés a la professió o les condicions laborals d’estos funcionaris. “Està redactat en un to moderat i no pretén molestar ni ofendre a ningú”, ha indicat subratllant que “recull els meus trenta anys d’experiència, a més de les investigacions i documentació que he recopilat durant pràcticament un any”.

Bonet ha fet lliurament d’un exemplar a l’alcaldessa, Irene Navarro, que li ha agraït l’exemplar que ha rebut i que anirà a parar a la biblioteca municipal. A més, l’alcaldessa ha afegit que “vull posar en valor que compatibilitze la seua faceta professional amb la seua labor com a escriptor, en la qual ha publicat diversos llibres i aconseguit premis”.

WordPress Video Lightbox Plugin