L’escola “Majors en Participació” s’anticipa a les festes amb un esmorzar a manera de cuartelillo fester

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Més de dos-centes persones majors han participat en una jornada de convivència en la qual s’ha cantat el pasdoble “Petrel”

La iniciativa “Majors en Participació”, en la qual participen més de 300 persones en les diferents activitats organitzades per la regidoria de Participació Ciutadana al llarg de tot l’any, s’ha anticipat a les festes amb un esmorzar a manera de cuartelillo fester en el centre Clara Campoamor, decorat amb banderes festeres fetes pels mateixos participants.

L’alcaldessa, Irene Navarro, que al costat de la regidora de l’àrea, Juani Ochoa, i regidors de la corporació municipal ha assistit a este acte, ha destacat la importància de “mantindre’s actius tant física com mentalment”, a través d’iniciatives com la posada en marxa per l’Ajuntament. A l’esmorzar fester celebrat hui en el centre municipal Clara Campoamor han assistit prop de 200 persones majors. No ha faltat la interpretació del pasdoble “Petrel”, l’himne de la ciutat amb el qual comencen les festes de Moros i Cristians.

Este és un acte més per a involucrar els nostres majors en la vida social i evitar el seu aïllament”, ha dit l’alcaldessa.

Prèviament a l’esmorzar, tots els participants s’han fet una foto de família al parc del Campet.

WordPress Video Lightbox Plugin