El servei començarà a prestar-se a partir del pròxim curs i s’obrirà també una unitat per a xiquets de 0 a 1 any.

Avançar en la prestació de nous serveis i millorar la conciliació de les famílies són els objectius que l’alcaldessa, Irene Navarro, ha destacat en anunciar que l’escola infantil Els Peixos comptarà amb el servei de menjador a partir del pròxim any. Per a això s’anuncia una inversió amb fons municipals de prop de cent mil euros, en una primera fase, per a remodelar les actuals instal·lacions, i l’equipament necessari per a la cuina. I l’any que ve hi haurà una segona. Les obres es faran durant les vacances d’estiu.

Volem continuar avançant en els serveis que oferim a les famílies de Petrer i als alumnes”, ha assenyalat la primera edil, que ha recordat que “és una demanda de la comunitat educativa i també un compromís de l’equip de Govern”.

La directora de l’escola, Loli Corbí, ha explicat que el pròxim curs el servei començarà a prestar-se al principi mitjançant el sistema de servei de menjars fins que estiga completament equipada la cuina. El centre està fent un sondeig per a saber les famílies interessades a rebre este servici, encara que assenyala que “sempre hem tingut molta demanda d’este servei perquè és una necessitat i un aspecte també educatiu”.

La regidora d’Educació, per la seua banda, Sabina Sendra, ha explicat que este nou servei se suma a altres ja posats en marxa durant este mandat, com l’Escola Matinera, ampliant de 8 a 9 del matí l’horari, i d’1 a 2 de la vesprada. L’edil ha anunciat una altra novetat, com és l’obertura d’una unitat de 0 a 1 any per a huit alumnes, que és el que marca la Llei ja que “és una necessitat i hem decidit implantar aquesta franja d’edat i que s’implante a l’escola municipal”.