L’Escola Infantil Els Peixos incorpora una aula de 0 a 1 anys

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La remodelació del centre s’ha portat a terme durant l’estiu amb una inversió de 150.000 euros que se sumen a los 100.000 invertits en 2021 per a dotar de menjador el centre

L’Ajuntament de Petrer, a través de les regidories d’Educació i Urbanisme, ha dut a terme aquest estiu obres de millora i renovació de l’Escola Municipal Infantil Els Peixos, amb una inversió pròxima als 150.000 euros, que se sumen als 100.000 euros invertits en 2021 i que van permetre dotar de menjador el centre educatiu.

En paraules de l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, es tracta de “una de les majors inversions que s’ha realitzat en el centre des que està en funcionament, cosa que era necessària i que ha fet que este centre haja guanyat en qualitat de les seues instal·lacions”. Navarro també ha apuntat que “respon a les necessitats i peticions del mateix centre i de tota la seua comunitat educativa”, als quals l’alcaldessa ha agraït la seua “predisposició i paciència”.

Les obres dutes a terme durant aquest estiu han suposat l’eliminació de diverses zones de magatzem per a millorar la distribució de les estances i, sobretot, permetre crear una aula nova per a bebés de 0 a 1 anys. També s’han remodelat les zones de banys confrontants i, com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, hi ha hagut una intervenció important en qüestions elèctriques, sobretot la substitució dels quadres elèctrics, “que eren molt antics i que, encara que no és una actuació visible, és molt important de cara a la seguretat”.

Portillo ha remarcat que entre les dues actuacions dutes a terme l’any passat i este estiu “sumen 250.000 euros” i ha avançat que “hi haurà futures remodelacions, aprofitant els estius per a posar a punt un centre que és molt antic i que va guanyant en qualitat amb estes intervencions”.

La regidora d’Educació, Sabina Sendra, ha insistit que “és una actuació que respon a una demanda de la comunitat educativa del centre per a tenir una educació de qualitat” i ha recordat que la inversió de 100.000 euros realitzada l’any passat va permetre dotar el centre de menjador, “per fer realitat un compromís per part de l’Equip de Govern”. L’edil ha agraït l’“esforç de la comunitat educativa perquè estan treballant donant-ho tot de si per la qualitat de l’ensenyament”.

Finalment, l’alcaldessa de Petrer ha tingut paraules de “reconeixement especial a totes les treballadores i treballadors del SEMUPE, de l’empresa pública de Petrer, perquè quan les empreses de construcció se’n van, queda una neteja en profunditat perquè, quan arriben els alumnes i alumnes, les instal·lacions estiguen en perfecte estat per al seu ús i gaudi”.