Les fotos de festes del recordat Juan Miguel Martínez Lorenzo decoraran locals festers de diverses files de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

A partir d’este dimecres 1 de juny, les files que apareixen en les fotos de les lones de la plaça de Baix poden passar pel Museu Dámaso Navarro a recollir-les

Tal com ja va anunciar el regidor de Cultura i Patrimoni, Fernando Portillo, una vegada finalitzada les festes de Moros i Cristians, el personal del Museu retiraria les lones de la decoració especial de festes de la plaça de Baix i retallaria les fotografies per a regalar-les a les files que hi apareixen.

Serà a partir d’este pròxim dimecres 1 de juny quan els representants de les files en qüestió puguen passar pel Museu Dámaso Navarro, en horari de 8 a 14 hores (de dilluns a divendres), per a recollir les fotos. Per a això el representant de la fila haurà d’identificar-se amb el seu document d’identitat.

D’esta manera, el propòsit del Museu és que les 53 fotografies del recordat Juan Miguel Martínez Lorenzo que han servit per a decorar el clos de l’excavació arqueològica de la plaça de Baix durant les passades festes de Moros i Cristians, s’incorporen com un element d’adorn a les parets dels locals festers d’eixes files.

Cal recordar que durant les passades festes en honor de Sant Bonifaci, Màrtir, per a embellir el clos de les excavacions que estan descobrint els vestigis romans de Vila Petraria en la plaça de Baix, la Regidoria de Cultura i Patrimoni va preparar una decoració especial amb lones en el disseny de les quals incorporaven 53 fotografies de l’arxiu de Juan Miguel Martínez Lorenzo cedides pel Grup Fotogràfic de Petrer, depositari del llegat del fotògraf.

La regidoria ha comptat amb la col·laboració de la Unió de Festejos per a difondre visualitzacions de les lones per a arribar a tota la família festera i que totes les files que apareixen identifiquen la seua foto per a passar a recollir-la pel Museu.