Vienna, Safari en Botsuana, Rockanrolla i els Hermanos Navarro integren el cartell de les actuacions musicals organitzades de la mà de Kaskaruja per a la vesprada-nit del divendres 8

El concert de Stage-40 Principales tindrà com a plat fort el grup Bombai

Com cada any, les festes patronals de Petrer, a més dels actes més tradicionals, completen el programa de festes amb diverses actuacions musicals per a tots els gustos, a més les que tindran lloc este cap de setmana per a un públic infantil, presentades la setmana passada.

Al cap d’un any tan complicat de pandèmia, tornem a tenir il·lusió i hem organitzat una vesprada-nit de música i de diversió amb grups locals reconeguts, per al qual cosa hem comptat amb la col·laboració de Kaskaruja”, ha destacat la regidora de Festes, Ana Tortosa. L’edil, que ha disculpat la presència dels representants de l’associació, absents per diferents motius, ha precisat que l’activitat tindrà lloc el divendres 8 d’octubre al Campet.

A les 19.00 hores, tindrà lloc “La Vesprada del Poble”, amb les actuacions de Vienna, grup revelació del 2021 nascut a la vall i amb components 100% del Vinalopó Mitjà, incloent el segell petrerí. Seran telonejats per Safari en Botsana, grup local de recent creació amb un característic so punk-rock clàssic que recorda els mítics grups dels 90 i els 2000.

A les 22.00 hores, començarà “La Nit del Poble”, amb l’actuació de Rockanrolla, el nou projecte del cantant local Peter Vera, amb els millors ritmes rock i pop des dels 80 fins a l’actualitat. Debutaran també en les festes patronals els Hermanos Navarro, artistes locals de família de llarga tradició musical i acabats de venir del seu pas pel concurs “La Voz”, en què van poder cantar amb Pablo Alborán.

Les entrades, tant a la sessió de vesprada com a la de nit, seran gratuïtes i es podran reservar a partir del divendres 1 d’octubre en el web de l’associació Kaskaruja, www.kaskaruja.org. Són entrades independents atés que cada sessió va dirigida a una mena de públic diferent.

EL CONCERT DE LOS 40

Per part seua, el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, a qui ha acompanyat el director de Los 40 Elda, Baldomero Giménez, ha destacat que “tornem amb una activitat que en Joventut sempre ha tingut un acolliment espectacular”, referint-se a l’esdeveniment que històricament s’organitza al parc 9 d’Octubre de la mà de Los 40.

Enguany, el concert de Stage-40 Principales tindrà lloc el dilluns 11 d’octubre al parc 9 d’Octubre, per a això “hem reformulat el format, adaptant-nos a la nova situació”. El cap de cartell és el Grupo Bombai, conegut per cançons com “Solo si es contigo”, a qui acompanyarà Pepe Bernabé, artista de la zona que, amb un estil pop urbà, ha col·laborat amb artistes com Shakira Martínez, el mateix Bombai o Café Quijano, entre altres. L’obertura de portes serà a les 19.30 i, des d’eixa hora, hi haurà amenització radiofònica de la mà d’Aitor Belda.

Les entrades, gratuïtes, es podran adquirir a partir del dilluns 4 d’octubre a través de la plataforma www.entradas360.com.

Baldomero, que ha agraït a l’Ajuntament i a la Regidoria de Joventut “apostar per això, apostar per tornar a traure la música de Los 40 al carrer”, ha explicat que serà un concert en directe amb totes les mesures de seguretat.

CANVIS EN EL PROGRAMA DE FESTES

La regidora de Festes, Ana Tortosa, ha aprofitat per a informar que “sobre la base de les noves mesures decretades per les autoritats sanitàries, que van entrar en vigor ahir dimarts 28, hem decidit fer alguns xicotets canvis en el programa de festes”.

En eixe sentit, l’edil la destacat que “després del tremend acolliment de les actuacions infantils d’esta finalitat de setmana en el 9 d’Octubre, per a alguna de les quals, en només 30 minuts, es van esgotar les entrades disponibles, posarem a disposició algunes entrades més, però sempre respectant la mesura de les autoritats sanitàries que ens exigix que entre grups de persones hi haja una cadira de separació”.

Així, el dijous 30 de setembre, a les 13 hores, es posaran a la disposició de forma en línia a través de www.entradas360.com noves entrades per a l’actuació de Gisela, el musical de “Mamma Mia” i “Pinturilla i la Pandilla Vainilla”. Per a aquelles persones que NO disposen de mitjans electrònics, s’habilita el telèfon 96 695 31 31 de 13 a 14 hores. Des de la regidoria s’indicat que, abans d’eixa hora, no s’atendrà a ningú per a l’adquisició d’entrades.

Moltes de les entrades que es posaran a la venda són individuals, per la qual cosa, per als xiquets xicotets de, màxim 3 anys, que no necessiten ocupar un seient, no és necessari inscriure’ls, i es podran assentar damunt de l’adult en la mateixa cadira.

També ha explicat que s’han inclòs en la programació dos cercaviles amb Nanos que no estaven inclosos en la programació inicial. Serà el dimarts 5, a les 20.30, des de la plaça de Baix fins als Jardins Alcalde Vicente Maestre. I el dissabte 9 d’octubre, a les 11.00, des de la plaça de Dalt fins a la plaça dura del Mercat de la Frontera.

La regidora ha especificat que no es tracta de passacarrers participatius com en anys anteriors, per la qual cosa ha demanat prudència i que “la gent els veja, però que no s’incorpore al passacarrer dels Nanos”.

WordPress Video Lightbox Plugin