Les Festes de la Santa Cruz innoven amb una desfilada pel centre urbà de Petrer previ al pregó de Festes

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El nou passacarrer i el pregó tindran lloc el dissabte 18 de març. A les 18.00 hores s’iniciarà el passacarrer des dels Jardins Alcalde Vicente Maestre i a les 20.00 hores tindrà lloc el pregó al Teatre Cervantes, a càrrec de la locutora Celia Linares

Este matí, el president de la Comissió de Festes de la Santa Cruz, Gaspar Barrachina, recolzat per l’alcaldessa de Petrer i regidora de Festes, Irene Navarro, ha anunciat que les Festes de la Santa Cruz de 2023 incorporen un nou acte que es realitzarà en la vesprada del 18 de març, dia del pregó, elecció i coronació de les Reines de les Festes de la Santa Cruz.

El president ha qualificat aquesta novetat com “un acte important ja que, per per primera vegada, es realitzarà una desfilada prèvia a l’acte del pregó, en el qual participaran les Reines i Dames de 2022, les candidates a Reina de 2023, les poblacions convidades amb els seus vestits regionals i autoritats locals”.  Barrachina també ha posat el focus en el fet que “per primera vegada, un acte de les Festes de la Santa Cruz es realitzarà en el centre urbà de Petrer”.

La desfilada-passacarrer començarà a les 18.00 hores des dels Jardins Alcalde Vicente Maestre per a continuació recórrer els carrers Leopoldo Pardines, País Valencià, Gabriel Payá, fins a l’Espai Blanc, al costat del Teatre Cervantes, on hi haurà una recepció privada per a les poblacions convidades. A les 19.30 s’obriran les portes del teatre perquè, a les 20.00, comence l’acte del pregó, elecció i coronació de les Reines de les Festes de la Santa Cruz 2023.

Amb referència a la creació d’este nou acte, el president ha recordat que “un dels meus objectius com a president i el de tota la meua directiva és el de fer unes festes més grans, participatives i inclusives, unes festes de tots i per a tots, unes festes de Petrer i per a Petrer”. 

Irene Navarro, alcaldessa de Petrer, ha aprofitat per a agrair a la Comissió de Festes a través del seu president “el compromís amb la tradició, la cultura i les festes que formen part de tot Petrer”, posant en valor l’objectiu que s’ha marcat la nova directiva d’aconseguir que siguen unes “festes més integradores”.