Les àrees recreatives de Petrer registren durant Pasqua una afluència de més de 2.800 persones

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

A més, zones amb un alt valor paisatgístic com la rambla de Puça han incrementat les visites després del març més plujós dels últims anys

Les àrees recreatives de Petrer han registrat durant els cinc dies festius de Setmana Santa i Pasqua una afluència de visitants que ha superat les 2.800 persones. Des de la Regidoria de Medi Ambient es posa l’accent en un increment considerable respecte a anys anteriors, motivat també per “la situació de tornada a la normalitat després de dos anys de pandèmia, i les altes temperatures”, en paraules de l’edil de l’àrea, Fernando Díaz.

El regidor ha xifrat en una mitjana de 350 persones a l’àrea de Ferrussa, i entorn de 200 persones diàries en l’àrea recreativa de Caprala, des de dijous fins dilluns passat. “No hi ha dubte que les nostres dues àrees recreatives han servit, una vegada més, com a zones de respir, convivència i oci de les qual s’han beneficiat centenars de veïns i veïnes”, ha remarcat el regidor.

Díaz també ha destacat que s’ha experimentat un notable increment a altres paratges i zones de la població, i ha posat com a exemple la zona humida de la rambla de Puça, i els salts d’aigua, en un moment en el qual “hi ha molta aigua després del mes de març, que ha sigut el més plujós dels últims anys, amb un total de 72 litres per metre quadrat”.

També positiva ha sigut la falta d’incidents dignes de consideració en les àrees recreatives, en les quals es va intensificar la vigilància de la Policia Local per a donar tranquil·litat a totes les persones que disfruten d’estos espais en entorns tradicionals i d’un alt valor mediambiental.