L’Ajuntament de Petrer ha preparat un ampli programa d’activitats fins al pròxim 5 de gener, dia de la Cavalcada de Reis

Més de 150 integrants de diverses agrupacions musicals de Petrer protagonitzen l’espot promocional de Nadal, tal com s’ha revelat en la presentació de la campanya nadalenca amb la presència de l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, la regidora de Festes, Ana Tortosa, representants dels grups polítics municipals i representants de diverses de les agrupacions musicals participants en el vídeo.

La campanya promocional de Nadal de l’Ajuntament de Petrer d’enguany té com a protagonista a la música “perquè, sens dubte, la música ens ompli d’il·lusió, d’emoció i, sobretot, aquest Nadal forma part dels moments més importants que compartim amb els nostres sers estimats”, ha indicat la regidora de Festes, Ana Tortosa. L’edil també ha apuntat que “tenint com a principal protagonista la música, qui millor que la família de músics de Petrer per a protagonitzar l’espot d’enguany”, als quals ha expressat el seu agraïment “per la predisposició i esforç per portar de nou la il·lusió a Petrer per Nadal”.

Per part seua, l’alcaldessa de Petrer, ha manifestat que “la unió i la camaraderia que existeix entre les persones que han participat en aquest vídeo, posant tot el seu talent i cor, responen a l’esperit que caracteritza a la nostra ciutat durant tot l’any”. L’alcaldessa ha reiterat l’agraïment a les agrupacions musicals participants, amb un agraïment especial a la directora de la Jarana, Mercedes Nicolás, “per la seua implicació per a fer realitat el vídeo”, al productor de l’espot, Candi Navarro, i també a totes les persones que, d’una manera o d’una altra, contribueixen a fer realitat el Nadal a Petrer.

En el vídeo promocional han participat l’Associació de guitarra clàssica PIMA, el cor de l’Escola de música i dansa tradicional de Petrer, la colla El Terròs, la Jarana de la Comparsa d’Estudiants, la colla dels Moros Vells, la colla dels Moros Nous i el cor i rondalla del CEAM.

A més de l’espot de Nadal, que es podrà veure en televisions i xarxes socials de l’Ajuntament, la campanya de Nadal també es veurà en premsa, cartelleria i fullets, xarxes socials… La regidora ha convidat a veïns i veïnes a “estar atents en els pròxims dies perquè en alguns parcs i places de Petrer la música també arribarà en forma d’art urbà”.

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE NADAL

L’Ajuntament de Petrer, a través de les regidories de Festes i Cultura, ha dissenyat un complet programa d’activitats per a les dates nadalenques. Un total d’onze propostes que arranquen aquest cap de setmana, 21 i 22 de desembre, amb una zona d’oci infantil i activitats de Nadal a la plaça de Baix i finalitza el pròxim 5 de gener amb l’esperada Cavalcada de Reis. Fins eixe moment, els veïns i veïnes podran disfrutar de diferents tallers nadalencs, espectacles familiars, el Campament dels Patges, organitzat per l’Associació cultural Kaskaruja, el Patge Reial, etc.

NOVA DATA MERCAT NADALENC

Després de la suspensió del Mercat nadalenc el passat cap de setmana degut a les fortes ratxes de vent, la regidoria de Festes ha decidit fixar la nova data d’aquest per al cap de setmana del 28 i 29 de desembre.

El mercat mantindrà la ubicació – jardins Alcalde Vicente Maestre- i l’horari, d’11 a 22 hores, però probablement hi haurà variació d’activitats, informació que s’oferirà en els pròxims dies, una vegada tancada la nova programació amb l’empresa organitzadora.