L’equip de Govern desmentix que s’hagen paralitzat les obres de l’IES Azorín

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La conselleria ha informat que sumarà un milió més als 5,2 milions d’euros previstos per al CEIP Virrei Poveda, que licitarà les obres este mateix any

El portaveu de l’equip de Govern, Fernando Portillo, ha desmentit unes declaracions del regidor del PP, Oscar Payá, en les quals apuntava a una possible paralització de les obres de l’IES Azorín. Unes obres que continuen en marxa amb un pressupost d’adjudicació de 13,3 milions d’euros.

Això és al que ens té acostumat el PP de generar confusió i fins i tot crear notícies falses quan arriben les eleccions”, ha indicat el regidor, que ha mostrat imatges de hui mateix de les màquines treballant a l’interior del recinte de l’Azorín i ha indicat que “les obres van a un ritme correcte”, i ha assenyalat que hi ha hagut xicotets problemes amb la retirada del fibrociment i per un pal de llum que estava just damunt d’un tros del vell edifici que està per derruir. 

Portillo ha dit que l’enderrocament va a bon ritme i s’està aplicant la nova normativa europea d’economia circular, i ha revelat que més d’un 70% del material que s’ha derrocat s’ha triturat i serà reutilitzat en la mateixa obra. La resta, com els metalls, s’han traslladat per a reciclar. 

A més, Portillo ha emmarcat la visita del director general d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació, Víctor García, amb el qual “mantenim de manera habitual reunions cada 3 o 4 mesos, ja que estem treballant en 33 milions d’euros d’inversions educatives a Petrer”, amb més de cinc plans d’Edificant ja acabats. El director general va informar l’executiu local que la conselleria incorporarà un milió d’euros per al nou centre de Virrei Poveda, una vegada revisats els preus. Un projecte que es licitarà este mateix any i que superarà els sis milions d’euros d’inversió.