La regidora s’ha despedit en una emotiva roda de premsa acompanyada per tot l’equip de Govern amb l’ alcaldessa al capdavant

L’edil Mari Carmen García, que ha exercit les delegacions de Comerç, Mercats i Consum des de l’inici del mandat, ha presentat hui la seua renúncia a l’acta de regidora per “motius professionals”.

La decisió de García s’ha materialitzat en una compareixença de premsa en la qual ha estat recolzada per tots els regidors i regidores de l’equip de Govern i l’alcaldessa de la ciutat, Irene Navarro.

Fa 34 anys que treballe en l’hostaleria i des de fa un any estic dissenyant un nou projecte que m’il·lusiona molt, i en el qual necessite centrar els meus esforços”, ha indicat la ja exedil, que ha subratllat en el seu comiat que “m’emporte un aprenentatge total, del bo i del dolent, i dels companys de l’equip de Govern perquè per a mi el principal és el valor de les persones”.

Mari Carmen García va concórrer a les eleccions locals de 2019 en el lloc número 5 de la candidatura del Partit Socialista, que va obtenir una folgada majoria absoluta amb 13 dels 21 escons. El 15 de juny va prendre possessió de la seua acta de regidora en el ple de constitució del nou Ajuntament al costat de la resta de membres de la corporació. Dies després l’alcaldessa li va delegar les àrees de Comerç i Mercats, que ha exercit fins que ha renunciat.

La primera edil ha destacat que “és molt el que Mari Carmen ha aportat a este equip de govern, és molt el que cal agrair-li per la seua labor incansable al capdavant de la regidoria, compaginant l’acció política amb la professional”. A més, Irene Navarro ha reiterat l’agraïment a la regidora “per tot el bo que ens has aportat, i per la valentia que vas tenir en el seu moment per a fer el pas avant i la valentia ara d’emprendre nous camins professionals”.

També el portaveu de l’equip de Govern i secretari general del PSOE local, Fernando Portillo, ha expressat el seu agraïment i el de la formació política pel treball desenvolupat per Mari Carmen durant estos quasi dos anys i mig de mandat. La roda de premsa ha conclòs amb un tancat i emocionat aplaudiment de tots els regidors i regidores de l’equip de Govern.