L’Associació de Comerciants de Petrer repartirà més de 6.000 euros en premis en la campanya de Nadal

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El sorteig es realitzarà davant notari el 14 de gener, mentre que els premis s’entregaran en la 10a Gala del Comerç, el 25 de gener al Teatre Cervantes

“T’alegrem el Nadal” és el nom de l’última campanya de l’any posada en marxa per l’Associació local de Comerciants de Petrer en col·laboració amb la regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Petrer i la Generalitat Valenciana.

Aquesta campanya, que la presidenta de l’associació ha qualificat com “la campanya més forta de l’any”, repartirà més de 6.000 euros en premis entre els clients del comerç local. En concret, se sortejaran 20 vals de compra de 100 euros cadascun i més de 100 vals per valor de 40 euros.

Segons ha explicat el secretari de l’associació, José García, “en els comerços associats, per cada compra que realitza el client, se li entrega una papereta de participació, paperetes emplenables que es poden depositar en les dues urnes habilitades en el taulell d’informació de l’Ajuntament de Petrer i en el centre social Clara Campoamor”. La campanya estarà vigent fins al pròxim 12 de gener i serà el dia 14 quan es realitze el sorteig davant notari en el saló de plens de l’Ajuntament.

El tresorer de l’associació, Pedro Rueda, ha detallat que els premis s’entregaran en la 10a Gala del Comerç, prevista per al dissabte 25 de gener a les 18 h en el Teatre Cervantes de Petrer.

La regidora de Comerç i Mercats, Mari García, ha aprofitat per a ressaltar “l’esforç que realitzen durant tot l’any els comerciants”, i ha manifestat que “des de l’Ajuntament farem tot el possible perquè el mitjà i xicotet comerç de Petrer continue generant riquesa per a la nostra ciutat”.

La presidenta de l’associació no ha volgut deixar passar l’oportunitat de donar les gràcies “a les persones que continuen confiant en el xicotet comerç”.