Aquesta Escola d’estiu, organitzada de la mà de l’empresa Enre2, amplia l’oferta de la regidoria d’Esports

L’AMPA del col·legi Reina Sofia, conjuntament amb l’empresa “Enre2 – Dinámicas sociales”, i la col·laboració de la regidoria d’Educació, han organitzat l’Escola d’estiu “Supervivents, benvinguts al nou món!”, del dilluns 29 de juny al divendres 31 de juliol.

Es tracta d’una activitat per a escolars de 4 a 12 anys que tindrà lloc en les instal·lacions del col·legi Reina Sofia, amb la possibilitat d’ampliar a La Foia i Rambla dels Molins si el nombre de participants excedeix de l’aforament recomanat. de dilluns a divendres en horari de 08.00 a 14 hores, sempre que

Segons ha indicat la regidora d’Educació, Sabina Sendra, “aquesta Escola d’estiu amplia l’oferta de la nostra ciutat perquè els més xicotets puguen disfrutar d’un estiu més divertit i actiu, sobretot tenint en compte que en els últims mesos, a causa de la situació viscuda, la seua activitat diària s’ha vist disminuïda”. En aquest sentit, aquesta Escola d’estiu se suma a la proposta ja per la Regidoria d’Esports, prevista del 29 al 24 de juliol en el col·legi Reis Catòlics.

Supervivents, benvinguts al nou món!” és una proposta basada en l’aventura en la qual les activitats estaran enfocades en el redescobriment del món a través de diferents esports, tradicions, noves maneres de jugar i de relacionar-se d’acord amb la nova normalitat.

Seguint les indicacions sanitàries per a aquesta classe d’esdeveniments, l’Escola d’Estiu tindrà grups reduïts d’un màxim de 14 xiquets per monitor/ora, per a garantir la distància de seguretat; material individualitzat; presa de temperatura; entrades i eixides escalonades; i màximes mitjans d’higiene i prevenció.

El preu de l’activitat, de cinc setmanes de duració, és de 190 euros. A més, des de la regidoria de Servicis Socials, com en anys anteriors, s’han articulat ajudes d’infància en període estival per al suport a famílies vulnerables, dirigides a menors d’entre 3 i 17 anys. La quantia màxima a subvencionar serà de 35 euros / setmana per a l’activitat d’Escola d’Estiu o tallers; i de fins a 75 euros / setmana per a menors amb discapacitat.

Més informació i inscripcions a través del whatsapp 629 690 804.

WordPress Video Lightbox Plugin