L’alcaldessa rep a Nelva Gonzales, la jove violinista de Petrer que va aconseguir el segon premi a Viena

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Va competir en el Festival de Música Juvenil Summa Cum Laude de Viena que se celebrà en la Sala Daurada del Musikverein

 

 

 

Irene Navarro, alcaldessa de Petrer, ha rebut aquest matí a Nelva Gonzales, una jove violista petrerina que recentment ha participat en el Festival de Música Juvenil Summa Cum laude de Viena, considerat com un dels festivals més prestigiosos d’Europa. Al costat de l’Orquestra Ensemble de la Mediterrània, ha aconseguit el segon premi del festival amb un jurat format per directors i músics internacionals que han premiat l’orquestra formada per jóvens promeses de la música de la província d’Alacant amb un outstanding succes (èxit excepcional).

Nelva ha tocat en salons emblemàtics, com és el cas de la Sala de Concerts Muth, seu del Cor dels Xiquets Cantors de Viena, o a la Sala Daurada del Musikverein, que acull el Concert d’Any Nou tots els anys.

L’alcaldessa, Irene Navarro, ha indicat que “Nelva és un orgull per a Petrer i per a totes les persones que estimem la música”, i l’ha felicitada en la trobada que ha mantingut amb ella i sa mare.

Francisco Mestre, director de l’Orquestra Ensemble Mediterrània, ha confessat en declaracions públiques que Nelva és una de les grans promeses del violinisme i destaca “les seues ganes d’avançar i seguir perfeccionant la seua manera d’interpretar música amb el violí”.

L’alcaldessa ha traslladat la felicitació de la institució municipal i de tota la ciutat. “Enhorabona per l’acompliment en el festival i t’animem que perseguisques el teu somni per a poder aconseguir noves metes”, ha assenyalat.