Aquesta legislatura compta amb el regidor més jove de la història de la democràcia a Petrer i amb la primera dona regidora d’Esports

Aquest matí, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha donat a conéixer la distribució de delegacions entre les regidores i regidors del nou equip de govern.

L’equip és un grup d’homes i dones totalment renovat, amb la qual cosa venen amb idees noves; a més, és un grup molt jove, l’edat mitjana és de 38,7 anys, qüestió que no està renyida amb la falta d’experiència, ja que és un equip perfectament format i amb enorme capacitat de gestió per a continuar fent d’aquesta la gran ciutat de la qual totes i tots ens sentim plenament orgullosos de pertànyer i de viure.

Dels tretze regidors del Partit Socialista Obrer Espanyol que integren el nou equip de govern, hi ha, a més de la mateixa alcaldessa, tres regidors de l’anterior legislatura: Fernando Portillo, David Morcillo i Ramón Poveda. Les nou persones restants afronten la seua primera legislatura al capdavant de l’Ajuntament de Petrer. D’ells i elles, destaca el regidor més jove de la història dels ajuntaments democràtics a Petrer, Alejandro Ruiz, qui assumirà la regidoria d’Infància i Joventut; o la primera dona regidora d’Esports, Patricia Martínez.

El nou equip governarà aquesta ciutat des de l’honradesa, des de la humilitat i, sobretot, des de l’escolta activa, perquè entenen que és la forma amb la qual han de captar les necessitats de les veïnes i veïns de Petrer.

 

DISTRIBUCIÓ REGIDORIES

REGIDOR/ REGIDORA

DELEGACIONS

Fernando David Portillo Esteve

Cultura, Patrimoni i Memòria Històrica; Urbanisme; Informàtica

Ana Tortosa Bañón

Igualtat i Inclusió Social; Festes

David Morcillo García

Desenvolupament Econòmic; Turisme; Innovació i Comunicació

María del Carmen García Sánchez

Comerç; Mercats; Consum

Ramón Poveda Bernabé

Hisenda; Personal; Governació

Sabina Sendra Marco

Educació i Normalització Lingüística

Pablo Lizán Mínguez

Policia i Seguretat Ciutadana

Patricia Martínez Carbonell

Esports

Fernando Díaz Almazán

Servicis Generals; Medi Ambient

Juana Ochoa Cano

Sanitat; Participació Ciutadana; Pau i Solidaritat

Alejandro Ruiz Cortés

Infància i Joventut

Aranzazu Casado Maestre

Empresa Servicis Municipals de Petrer

Categories: Regidories

WordPress Video Lightbox Plugin